• One
  • Two
  • Three
  • Four
  • Four
Adresa Romania Baia Mare Str. George Cosbuc 25A/19 (Atrium) Fax/Tel: (+40)362-800-999 Miklos Feher: (+40)742-129-611 Email:feedback@avocat-baia-mare.ro
Parteneriat, siguranta, responsabilitate...
Office
Situat în Baia Mare, biroul nostru de avocatura există din dorinţa de a oferi clienţilor săi - în mare parte din segmentul comercial - experienţa acumulata in 10 ani de practica a unei echipe hotărâte să ofere soluţii clare şi inteligente la situaţiile juridice pe care le întâlnesc în activitatea lor.
Ceea ce ne-am propus ca si tinta primordiala, consta in rezolvarea tuturor problemelor juridice, pe care le intampina clientii nostri, indiferent de natura lor, acest lucru rezumandu-se la un singur concept: SUCCES, atat al clienţilor noştri şi de ce nu şi al nostru, atât în procese cât şi în faza nelitigioasă.
Conceptul nostru, se bazeaza pe ideea de a alege întotdeauna calea cea mai simplă şi cea mai rapidă, înţelegând nevoia clienţilor nostri de a primi un răspuns pertinent într-un timp util.
E onorant faptul că pentru mulţi dintre clienţii noştri, echipa noastră este un partener, o parte indisolubilă a propriei afaceri, daca vorbim despre persoane juridice, astfel încât ne asumăm cu seriozitate responsabilitatea impusă de încrederea acordată.
Rezultatele exceptionale in decursul acestora 10 ani de practica au facutt ca toti clienţii noştri sa fie extreme de multumiţi de serviciile pe care le oferim şi se arată mai mult decât bucuroşi în a ne recomanda colaboratorilor şi nu numai.
Astfel că, în ceea ce ne priveşte, modul in care a decurs in tot acest timp colaborarea cu clientii nostri, precum si atitudinea acestora fata de parteneriatul cu noi, reprezinta garanţia că valoarea, calitatea şi serviciul în folosul clientului sunt premisele care ne guvernează activitatea, si nu in ultimul rand, faptul ca "rezultatele conteaza.."


Principiile activităţii noastre:

  • Obtinerea de cele mai bune rezultate pentru clienţii noştri, oferindu-le soluţii legale practice atât în domeniul consultanţei legale, cât şi în ceea ce priveşte reprezentarea în instanţă.
  • Satisfacerea asteptările clienţilor nostril într-o gamă de servicii ce acoperă cea mai mare parte din domeniile legislaţiei româneşti.
  • Comunicarea directă şi nemijlocită cu clienţii noştri, asigurând informarea lor continuă asupra stadiului rezolvării problemelor juridice.